Ingeschreven en nu?

Over een maand is de prijsuitreiking van het BONK. De hoogste tijd om jullie van de laatste informatie te voorzien!

 

Volgende week moeten de bieren ingeleverd worden vanaf 11 tot en met 16 september. Voor de deelnemers: neem op tijd contact op met je inleveradres om het inleveren te regelen. Na de 16e zullen we de bieren ophalen en deze gekoeld opslaan totdat ze worden gekeurd op 1 oktober.

Op 9 oktober 2016 zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het IJsselpaviljoen, voorafgaand aan de activiteiten van de Nationale Bokbierdag. De prijsuitreiking begint om 12:00 uur, de zaal is vanaf 11:30 uur open. Rond 13:00 uur zal de prijsuitreiking afgelopen zijn en is er gelegenheid om nog even na te praten, een (bok)biertje te drinken of alvast de stad in te gaan alwaar de tappen vanaf 13:00 uur open gaan. Er zijn prijzen te winnen in Klasse C, D en V en natuurlijk zal er ook een overall winnaar zijn.

Vanwege Nationale Bokbierdag en dan met name de optocht, zal het centrum van Zutphen moeilijk te bereiken zijn met een auto. Wij adviseren iedereen dan ook met het openbaar vervoer te komen, dat heeft als voordeel dat iedereen een bokbiertje kan drinken! Hieronder vind je het adres en een routekaartje hoe je vanaf het station bij het IJsselpaviljoen kunt komen. Het adres is:

IJsselpaviljoen
IJsselkade 1
7201 HA ZUTPHEN

Het IJsselpaviljoen ligt op 5 minuten loopafstand van het trein- en busstation in Zutphen.
Verlaat het NS-station in de richting van het centrum en sla rechts af. Volg de weg tot aan de Oude IJsselbrug. Aan je linkerhand tegenover de ‘Shell’ ziet je ‘’Het IJsselpaviljoen’’.

 

Routebeschrijving IJsselpaviljoen Zutphen

Voor de site van het IJsselpaviljoen: http://ijsselpaviljoen.nl/

Voor het programma van Nationale bokbierdag: http://www.bokbierdag.nl/

Moge het beste bokbier winnen!